PremiDoor 76 Standard

PVC Систем PremiDoor 76 Standard

Исполнете го вашиот сон за светли простории за живеење преплавени со светлина: Со иновативниот систем на лифтови / лизгачки врати PremiDoor 76 Може да се произведат лифтови / лизгачки врати со ширина до 6,50 метри и висина до 2,60 метри. Било да е тоа зелена градина или урбано небо - со PremiDoor 76 можете да го внесете надворешниот свет во вашата животна средина благодарение на обемните застаклени области. Овој модерен, без бариери систем е дополнително подобрен со неговата одлична леснотија на ракување и топлинска изолација. Дали е нова зграда или реновирање: Системот за лифтови / лизгачки врати PremiDoor 76 ви нуди совршено решение. Добијте ја новата слобода за вашиот дом.

Благодарение на постојаниот дизајн на пет комори и малата длабочина на градење од 179 мм, PremiDoor 76 е идеален за реновирање. Застаклување е можно до дебелина од 50 мм. Висок премин на светлина е обезбеден со витки линии за видување - 65 мм на влезот, 100 мм во садот и 103 мм во центарот на прицврстувачот. Дури и стандардната верзија на овој нов развој покажува просечна Uf вредност од 1,4 W / (m²K), меѓу најдобрите од ваков вид за врати / лизгачки врати. Стандардниот опсег исто така вклучува и целосно достапен систем на прагови. Системот е дизајниран како едноставно, економично решение за ваши сопствени безбедносни потреби - со класа на отпорност до RC2.

PremiDoor 76 е достапен во бела, ламинат од дрво, или обични или метални бои - ламинирани однадвор и бела одвнатре, или ламинирана од двете страни.

Овој систем, исто така, дава пример од еколошка гледна точка - брендот KÖMMERLING е првиот клучен производител во светот што произведува профили не само со израстоци во девствен прозорец ПВЦ-У, туку и исклучиво со ПВЦ без кабли со „зелени“ стабилизатори на калциум и цинк. Ова гарантира дека оние кои користат производи KÖMMERLING, исто така, работат на заштита на животната средина.

PremiDoor 76 AluClip

PVC Систем PremiDoor 76 AluClip

Системот на лифтови / лизгачки врати со алуминиумско покритие за клип-комбинација ги комбинира предностите на двата материјали во еден структурен елемент. Однадвор, облогата со алуминиум нуди скоро неограничени можности во дизајнот на бојата, додека однатре, PVC-U профилите обезбедуваат мало одржување, висока димензионална стабилност и сигурна функционалност.

Исполнете го вашиот сон за светли простории за живеење преплавени со светлина: Со иновативниот систем на лифтови / лизгачки врати PremiDoor 76 AluClip. Може да се произведат лифтови / лизгачки врати со ширина до 6,00 метри и висина до 2,40 метри. Било да е тоа зелена градина или урбано небо - со PremiDoor 76 AluClip можете да го внесете надворешниот свет во вашата средина за живеење благодарение на обемните застаклени области. Овој модерен, без бариери систем е дополнително подобрен со неговата одлична леснотија на ракување и топлинска изолација. Дали е нова зграда или реновирање: Системот за лифтови / лизгачки врати PremiDoor 76 ви нуди совршено решение. Добијте ја новата слобода за вашиот дом.

Благодарение на постојаниот дизајн на пет комори и малата длабочина на градење од 189,5 мм, PremiDoor 76 AluClip е идеален за реновирање. Застаклување е можно до дебелина од 50 мм. Висок премин на светлина е обезбеден со витки линии за видување на јамата, вреќата и средишниот прицврстувач. Дури и стандардната верзија на овој нов развој покажува просечна Uf вредност од 1,4 W / (m²K), меѓу најдобрите од ваков вид за врати / лизгачки врати. Стандардниот опсег исто така вклучува и целосно достапен систем на прагови. Системот е дизајниран како едноставно, економично решение за ваши сопствени безбедносни потреби - со класа на отпорност до RC2.

Овој систем, исто така, дава пример од еколошка гледна точка - брендот KÖMMERLING е првиот клучен производител во светот што произведува профили не само со израстоци во девствен прозорец ПВЦ-У, туку и исклучиво со ПВЦ без кабли со „зелени“ стабилизатори на калциум и цинк. Ова гарантира дека оние кои користат производи KÖMMERLING, исто така, работат на заштита на животната средина.

PremiDoor 76 Lux

PVC Систем PremiDoor 76 Lux

Интелигентната конструкција на PremiDoor 76 Lux го намалува профилот со појаси, што пак овозможува исклучително тенок профил, па дури и поголеми застаклени области и поголеми придобивки од сончевата енергија.

Исполнете го вашиот сон за светли простории за живеење преплавени со светлина: Со иновативниот систем на лифтови / лизгачки врати PremiDoor 76 Lux. Може да се произведат лифтови / лизгачки врати со ширина до 6,50 метри и висина до 2,60 метри. Било да е тоа зелена градина или урбано небо - со PremiDoor 76 Lux можете да го внесете надворешниот свет во вашата средина за живеење благодарение на обемните застаклени области. Овој модерен, без бариери систем е дополнително подобрен со неговата одлична леснотија на ракување и топлинска изолација. Дали е нова зграда или реновирање: Системот за кревање и лизгачка врата на PremiDoor 76 Lux ви нуди совршено решение. Добијте ја новата слобода за вашиот дом.

Благодарение на постојаниот дизајн на пет комори и мала длабочина на градење од 179 мм, PremiDoor 76 Lux е идеален за реновирање. Застаклување е можно до дебелина од 50 мм. Висок премин на светлина е обезбеден со витки линии за видување - 65 мм на влезот, 100 мм во садот и 103 мм во центарот на прицврстувачот. Дури и стандардната верзија на овој нов развој покажува просечна Uf вредност од 1,3 W / (m²K), меѓу најдобрите од ваков вид за врати / лизгачки врати. Стандардниот опсег исто така вклучува и целосно достапен систем на прагови. Системот е дизајниран како едноставно, економично решение за ваши сопствени безбедносни потреби - со класа на отпорност до RC2.

PremiDoor 76 Lux е достапен во бела, ламинат од дрво, или обични или метални бои - ламинат однадвор и бел одвнатре или е ламиниран од двете страни.

Овој систем, исто така, дава пример од еколошка гледна точка - брендот KÖMMERLING е првиот клучен производител во светот што произведува профили не само со израстоци во девствен прозорец ПВЦ-У, туку и исклучиво со ПВЦ без кабли со „зелени“ стабилизатори на калциум и цинк. Ова гарантира дека оние кои користат производи KÖMMERLING, исто така, работат на заштита на животната средина