Зошто да го одберете Метал КГ?

Високо Квалитетни Производи

Во Метал КГ, ние се фокусираме на високиот квалитет на производите што ги произведуваме и доставуваме до нашите клиенти.

Продажба & Маркетинг поддршка

Посветен оддел за продажба и консултантски услуги. Маркетинг материјали и поддршка за партнери и дистрибутери.

Испорака и Инсталација

Испорака на лице место и изборна инсталација. Метал КГ обезбедува сертификати за CE и EN документи за гаранција.

Нашите Услуги

Метал КГ ви нуди широк спектар на услуги, почнувајќи од метални конструкции, стаклени фасади, врати и прозори од PVC и алуминиум, ковано железо, гаражни врати, завеси и ролетни.

За Метал КГ

МеталКГ дооел е основана во 1995 година од г-дин Георге Киров со приватен капитал, и од тогаш па се до денес активно и успешно работи на својот развој. Тргнувајќи од мотивот за успешно работење, фирмата ја карактеризираат одговорност, организираност и флексибилност, а пред се квалитет во работата. МеталКГ главно се занимава со изработка на алуминиумска столарија застапувајќи ги исклучиво системите на АЛУМИЛ – Грција.

Прочитај Повеќе

Наши партнери и соработници