ECONOMY M9660

ECONOMY M9660

ECONOMY M9660 е термички изолиран Tilt & Turn систем за области со потопла клима, обезбедувајќи високо квалитетна конструкција и примена на различни видови со значителни термички перформанси. Тој е идеален за реновирање, комбинирајќи ја безбедноста и функционалноста, без потреба од високи трошоци.