KÖMMERLING 76MD

PVC Систем KÖMMERLING 76MD

Профилите на KÖMMERLING 76MD се модерни и со највисок квалитет, заштедуваат значително на цената на греење и ладење и имаат оптимална заштита од бучава. Тие овозможуваат сигурна заштита од кражба и зголемени можности за подобрување на квалитетот на животот. KÖMMERLING 76MD е дефинитивно правиот избор.

KÖMMERLING 76MD не прави никакви компромиси. Тој ги нуди сите предности на современите прозорци - од дизајн и функција, до градежната физика, изолациски вредности, заштита на животната срединa. KÖMMERLING 76MD ги задоволува сите присутни и, уште поважно, сите идни барања.