KÖMMERLING 88

PVC Систем KÖMMERLING 88

Ова е премиум прозорец за новата ера наречена KÖMMERLING 88. Претставник на идната генерација на профили со зголемена топлинска изолација, иновативен дизајн, пионер на квалитет и сигурност, благодарение на својата модуларност и иновативни технолошки надградби.