ALUCLIP

PVC Систем KÖMMERLING 76MD ALUCLIP

ALUCLIP системите на Profine се модерни и најдобри во својата класа на системи на столарија. Со највисок квалитет, вистинска заштеда на енергија, оптимална заштита од бучава, сигурна заштита од кражба и широк спектар на палета на бои, овие системи се сигурен избор за секого.

ПОГОЛЕМА ЕЛЕГАНЦИЈА СО АLUCLIP

Со алуминумска предна капачка, се добива најдоброто од двата система: елегантнио алуминиумски дизајн со скоро неограничени можности за бои и оптималната изолација на ПВЦ профилите.

КОМБИНАЦИЈА ОД ПВЦ И АЛУМИНИУМ

Aлуминиумот како материјал има предност во производството на прозорци поради својата уникатна елеганција, добрата стабилност на различни временски услови, леснотијата во одржувањето и можноста за фарбање во разни бои. Од друга страна пак, ПВЦ профилите нудат оптимална термичка и звучна изолација. Со ALUCLIP системите на KÖMMERLING 76MD и KÖMMERLING 88 ги добиваме сите овие предности во еден нов иновативен систем.