KÖMMERLING 88 PREMIDOOR

PVC Систем KÖMMERLING 88 PREMIDOOR

Вратите и прозорците на KÖMMERLING 88 PremiDoor се како дел од вашиот животен простор и вашата лична и сопствена животна средина. Затоа треба да го оддадете вашето целосно внимание одлучувајќи се за правиот систем за врата.

ВРСКА ПОМЕЃУ КУЌА И ГРАДИНА

PremiDoor 88 ви овозможува да искусите нови чувства за живеење. Дали би била зелена природа или урбанa панорама, големите стаклени површини ги подместуваат границите на надворешноста и внатрешноста. PremiDoor 88 е целосно нов дизајн на лизгачка врата. Со максималната погодност на отворање и затворање, одлични изолациони вредности и естетска архитектонска елеганција. Непропустлива за дожд, ветер и надворешна бучава, PremiDoor 88 претставува и убедлив опсег на извонредни перфомансни својста. PremiDoor 88 се одликува со иновативна технологија на дихтување со совршена интеракција на три нивоа.