SUPREME S350

SUPREME S350

SUPREME S350 е модерен и флексибилен термички изолиран лизгачки систем со современ модел. Идеален за реновирање благодарение на неговата едноставна конструкција.

SUPREME S560

SUPREME S560

SUPREME S560 е робустен, топлински изолиран Lift & Sliding систем кој обезбедува висока термичка ефикасност, флексибилност и е идеален за големи отвори.

SUPREME S700

SUPREME S700

Системот SUPREME S700 со лизгање е нова генерација на high-end системи на ALUMIL. Тоа е одлично решение за барајќи проекти, исполнувајќи го трендот на "транспарентна" архитектура преку големи стаклени површини, со висока термичка изолација, безбедност и модерен дизајн. Неговиот минимален дизајн и разновидни иновативни функции го прават тоа идеален избор за проекти кои бараат широк опсег за подобрено дневно светло, извонредни перформанси и максимална леснотија на користење.