Автоматика

Зошто треба да се моторизира вашата гаражна врата?

Благодарение на моторот, веќе нема потреба да влегувате или излегувате од автомобилот! Користете го далечинскиот управувач за да влезете или да го напуштите домот

Зошто треба да се моторизират вашите ролетни?

Моторизираните ролетни ставаат крај на досадните рачно управување!

Животот е многу полесен кога само треба да притиснете едно копче. Со радио мотор, можете да ја доживеете целосната удобност на далечинскиот управувач. Сите ваши ролетни се водат од истата точка - вистински поврзан дом

Предности на моторизираните ролетни

 • Автоматско прилагодување на границите
 • Откривање на пречка
 • Заштита при замрзнување
 • Отпорен на обид за присилен влез во домот
 • Подготвеност за автоматизација на домот
Мотор со ремен или шина(бесшумно) со прицврстување на таванот

Мотор со ремен или шина(бесшумно)

 • Мазно и движење без проблеми
 • Делумно отварање
 • Автоматско откривање на објекти
 • Програмирање за автоматско затворање
 • Итно напојување со батерии
 • Подготвеност за автоматизација на домот
Туболарен мотор

Туболарен мотор

 • Мазно и движење без проблеми
 • Делумно отварање
 • Автоматско откривање на објекти
 • Програмирање за автоматско затворање
 • Итно напојување со батерии
 • Подготвеност за автоматизација на домот
Гаражна врата тип Сегментна

Гаражна врата тип Сегментна

 • Заштедува простор
 • 100% отворање на гаражата
 • Можен дополнителен пристап за пешаците со вклучување на пешачка врата
Гаражна врата со странично отворање

Гаражна врата со странично отворање

 • Можно е да се искористи целосната висина на гаражата
 • 100% отворање на гаражата
 • Можност за дополнителен пристап со делумно отворање или со вградување на пешачка врата
Гаражна врата тип Летечко Крило

Гаражна врата тип Летечко Крило

 • 100% отворање на гаражата
 • Можен дополнителен пристап за пешаците со вклучување на пешачка врата
Гаражна врата тип Крилест

Гаражна врата тип Крилест

 • Се отвара надворешно
 • Оптимално користење на гаражата
Гаражна врата тип Крилест

Гаражна врата тип Ролетна

 • Оптимално користење на гаражата
 • Целосно скриен мотор
 • Нема пристап за пешаците