Ролетни

H37 ролетни

H37 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет60 парчиња
Пакети по палета27
Номинална дебелина на ламела7.8мм
Номинална висина на ламела37мм
Максимална должина на ролетна2.00м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.49kg/m2
Ламели по метар27.02 парчиња/м
Макс. по метар квадратен3.00м2
H39 ролетни

H39 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет60 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела8.6мм
Номинална висина на ламела39мм
Максимална должина на ролетна2.50м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.51kg/m2
Ламели по метар25.64 парчиња/м
Макс. по метар квадратен3.75м2
H39C ролетни

H39C Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет60 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела8.6мм
Номинална висина на ламела39мм
Максимална должина на ролетна2.20м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.13kg/m2
Ламели по метар25.64 парчиња/м
Макс. по метар квадратен3.30м2
H43 ролетни

H43 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет48 парчиња
Пакети по палета27
Номинална дебелина на ламела8.6мм
Номинална висина на ламела43мм
Максимална должина на ролетна2.50м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.44kg/m2
Ламели по метар23.25 парчиња/м
Макс. по метар квадратен3.75м2
H45 ролетни

H45 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет48 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела8.2мм
Номинална висина на ламела45мм
Максимална должина на ролетна2.00м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.04kg/m2
Ламели по метар22.22 парчиња/м
Макс. по метар квадратен3.00м2
H45 FLAT ролетни

H45 FLAT Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет32 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела9.8мм
Номинална висина на ламела45мм
Максимална должина на ролетна3.50м
Максимална висина на ролетна2.50м
Тежина по м22.44kg/m2
Ламели по метар22.22 парчиња/м
Макс. по метар квадратен5.25м2
H52 ролетни

H52 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет32 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела12.1мм
Номинална висина на ламела52мм
Максимална должина на ролетна4.00м
Максимална висина на ролетна3.00м
Тежина по м23.08kg/m2
Ламели по метар19.23 парчиња/м
Макс. по метар квадратен7.20м2
H55 ролетни

H55 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет24 парчиња
Пакети по палета24
Номинална дебелина на ламела13.2мм
Номинална висина на ламела55мм
Максимална должина на ролетна4.50м
Максимална висина на ролетна3.00м
Тежина по м22.82kg/m2
Ламели по метар18.18 парчиња/м
Макс. по метар квадратен8.10м2
H77 ролетни

H77 Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски ламели исполнети со полиуретан со висока густина, фабрички пластифицирани со обезбедена флексибилност, адхезија, UV резистентност, отпорност на корозија и абразија.

Ламели по пакет14 парчиња
Пакети по палета19
Номинална дебелина на ламела19.2мм
Номинална висина на ламела77мм
Максимална должина на ролетна5.00м
Максимална висина на ролетна4.00м
Тежина по м25.32kg/m2
Ламели по метар12.99 парчиња/м
Макс. по метар квадратен10.00м2
amv-90 венецијански ролетни

AMV-90 Венецијански Ролетни

Tие се особено подесени за објекти и падови од ниши (нагиб) од минимално 13cm. Атрактивната појава на околу 90mm широки ламели на планерот му нуди дискретен елемент за модерно обликување на фасадата. Додека AMV - 90 ламелите се со конвеционални и изменични воѓици.

Тип 1 венецијански ролетни

Тип 1 Венецијански Ролетни

  • Вдигането и спускането на ламелите се осигурава от лентата
  • Завъртането на ламелите се осигурява от стълбицата
Тип 3 венецијански ролетни

Тип 3 Венецијански Ролетни

  • Решение за сигурност на домот
  • Кревањето и спуштањето на ламелите се врши од механизмот вграден во водилките
SMARTIA M5300 Алуминиумски Капаци

SMARTIA M5300 Алуминиумски Капаци

SMARTIA M5300 е ротирачки систем за ролетната, дизајниран за надворешна инсталација и минималистички дизајн или традиционален дизајн. Погоден за реновирање и идеален за традиционални населби или хотелски единици - бунгалови, кога е пожелно да се одржи минималистички дизајн.

SMARTIA M5600 Solarsistem

SMARTIA M5600 Solarsistem

SMARTIA M5600 е архитектонски систем кој користи елипсовидни алуминиумски ламели за контролирано засенчување на зградата и природно осветлување. Системот вклучува потструктура и широк спектар на сечила кои ги задоволуваат сите градежни потреби

SMARTIA M9300 Алуминиумски Капаци

SMARTIA M9300 Алуминиумски Капаци

SMARTIA M9300 е ротирачки систем за ролетната, дизајниран за надворешна инсталација и минималистички дизајн или традиционален дизајн. Погоден за реновирање и идеален за традиционални населби или хотелски единици - бунгалови, кога е пожелно да се одржи минималистички дизајн.

EL 8100 Алуминиумски Капаци

EL 8100 Алуминиумски Капаци

Иновативниот систем на ролетната кој дава изглед на стари дрвени ролетни на модерни алуминиумски конструкции. Неговиот дизајн, кој ги комбинира техничката извонредност со естетско совршенство, гарантира ролетна со трајна вредност.

EL 2100 Persiana

EL 2100 Persiana

ELVIAL дизајнираше и изработи комплетен систем за затворање, 2100 Persiana, со цел да понуди убав естетски резултат и сигурност во секоја градба. Овој систем истовремено придонесува за заштеда на енергија. Системот на ролетни EL 2100 Persiana е класичен систем на ролетни и неговото долго присуство на пазарот докажува дека е идеално решение за ролетни.

MEDITERRANEO ROLLER ролетни

Mediterraneo Roller Ролетни

  • Висока термална и звучна изолација
  • Може да се користат во комбинација со дрвени, PVC или алминиумски прозори
  • Може да се вградат при реновирање или градење на ново
RENOVATION ролетни

Renovation Ролетни

  • Може да се вградат при реновирање